Gå til bedrift
Gå til bedrift

Solceller er økonomisk lønnsomt

Vi har alle interesse av å kutte strømutgiftene og samtidig spare miljøet. Solceller som strømproduksjon blir stadig mer populært på norske hustak.

Solcelleløsninger til ditt hus

Et solcelleanlegg fra Nyvold Installasjon er skreddersydd for ditt hus og dine behov. Vi setter sammen et tilbud sammen med deg for å optimalisere dine energibesparelser. El-produksjon betyr at du dekker noe av ditt eget behov for strøm fra fornybare energikilder. Strømmen du selv ikke bruker kan selges til nettselskapet når produksjonsanlegget er tilkoblet strømnettet gjennom en plusskundeavtale.

Solcelleløsninger på hytta

Nyvold Installasjon tilbyr solcelleanlegg som passer til hytter som er tilknyttet strømnettet, men også off-grid. Ved off-grid er ikke hyttene tilknyttet strømnettet og solcelleanleggene lagrer da all energien på 12V eller 24V batterier hvor strømmen tas ut som 230V. Vi sørger for en moderne og miljøvennlig hytteopplevelse.

El-produksjon med solceller egner seg godt for deg som:

  • Ønsker å produsere egen miljøvennlig strøm.
  • Ha mulighet til å selge strømmen du produserer videre dersom du ikke bruker den
  • Er interessert i å ta i bruk ny, grønn teknologi.
  • Ønsker å kjøre elbilen på ren kraft
  • Sikre deg mot høye strømpriser
  • Ønsker å øke verdien på boligen

solcelle på taket

Støtte fra Enova:

Selve installasjonen av anlegget gir deg 7.500 kroner i støtte. Resten av støtten avhenger av hvor stor kapasitet anlegget har. Du får 2.000 kroner per kWp installert effekt, opptil 20 kW. Det betyr at du kan få inntil 47 500 kroner totalt. 

Les mer på;

Energitiltak

Hvordan fungerer solceller?