Gå til bedrift
Gå til bedrift
  1. Hjem
  2. Tjenester
  3. Elektriker

Elektriker – ingen jobb er for liten

Behovet for elektriker oppstår ofte akutt. Kanskje termostaten på badet har røket eller at det lukter svidd i sikringsskapet?

Serviceavdeling

Vi har en serviceavdeling hvor vi tar på oss alt av arbeid hos privatpersoner, borettslag og bedrifter. Alt fra å legge opp kabel til en ny stikkontakt til mindre oppussingsprosjekt. Ingen jobb er for liten eller for stor!

Prosjekt- og sikkerhetsavdeling

Vi har også egen prosjektavdeling som prosjekterer større prosjekt og sikkerhetsavdeling/svakstrømsavdeling som gjør alt innen tele-data, nødlys, alarmer, brann, lyd, bilde m.m. På prosjektavdelingen arbeider saksbehandlere med spisskompetanse på hus & hytte, landbruk, næringsbygg og offentlige bygg. Vi hjelper til med prosjektering og bidrar med over 70 års erfaring.Ta kontakt med oss for å diskutere dine prosjekt så finner vi sammen den beste løsning for deg.

El-kontroller

Når du trenger el-kontroll av din bolig, næringsbygg eller landbruk får du professionell hjelp av oss. Med lang erfaring og FG-NEK 405 sertifisering sikrer vi kvaliteten på el-anlegget. I tillegg utfører vi termografering

Forskriftsmessig utført

Som en sikkerhet for at jobben Nyvold Installasjon utfører er forskriftsmessig, er Nyvold Installasjon en registrert el-installatør hos NELFO. NELFO-merket garanterer elektrikere og fagfolk med kunnskap og kompetanse som gir deg som kunde trygghet og sikkerhet i det utførte arbeid. Både om dagens regler og forskrifter, men også framtidens krav og muligheter. Når kunden påpeker forskriftsmessige feil i el-installasjoner, skal disse feilene normalt rettes opp av en elektriker fra utførende virksomhet så raskt som mulig.

garantimerket

Priser

Vintervollgruppen opererer med en standard prisliste, men det er også muligheter for å inngå avtaler med en del rabattelementer knyttet til seg, både på timesatsen og materialprisene.