Gå til bedrift
Gå til bedrift

Smarthus - gjør livet lettere

Tenk deg at kaffemaskinen slår seg på automatisk et kvarter før du står opp, eller at du kan slå av alt lyset i huset kun ved et tastetrykk når du går ut døren. Det finnes mange forskjellige smarthusløsninger på markedet med ulike smarthussystemer, smarthus-styring og smarthus-apper. Har du lyst til å gjøre huset ditt litt smartere, men er usikker på hvor du skal begynne?

Begynne i det små

Du trenger ikke å være teknisk interessert for å gjøre hjemmet ditt smartere. Ofte kan det lønne seg å starte med styring av lys og varme, og deretter se etter løsninger som overvåkning av; strømforbruk, vannstopp, persienner, garasjeport, dørlåser, ventilasjon, sikkerhetssystemer, kameraer m.m. Det kommer flere og flere smarthusløsninger på markedet, hvor man kan legge til eller fjerne produkter og funksjoner. Alle produktene snakker sammen og kan enkelt styres via et kontrollpanel eller app.

Hva er smarthus?

Smarthus bidrar til å gi boligen lavere energiforbruk, enklere betjening, bedre komfort og et høyere sikkerhetsnivå. Smarthus er et intelligent hjem hvor du kan få kontroll og oversikt via app på mobil/nettbrett eller ved kontrollpanel på veggen. Alle typer boliger kan få smarthusløsninger som forenkler og gjør hverdagen mer komfortabel, da det finnes flere typer smarthusløsninger både for nybygg og rehabilitering. 

Nyvold Installasjon hjelper deg med å finne smarthusløsninger tilpasset ditt behov.

Visste du at i snitt hele 60% av strømutgiftene går til oppvarming av boligen? Man kan enkelt installere sensorer og termostater med mulighet for fjernstyring og tidsstillinger redusere forbruket betraktelig, uten at det går utover komforten.